HTML

Sikerülhet Londont kitakarítani?

Friss topikok

  • Reekaa: @Apa..apa..apafej!: Nehezen tudom elképzeli, hogy ismeretlen számodra a fogalom, hiszen még emlék... (2012.08.16. 17:26) Lustaság, fél egészség
  • Reekaa: A kis karikás szemet nem tudom garantálni, mert koktélparti lesz Budaörsön előző este, de majd igy... (2012.08.14. 13:48) Utolsó munkanap :)
  • Apa..apa..apafej!: Szia Reksy! Óriási sztárok lehettek, kiket nem ismertél! Ilyen az én praxisomban is nagyon sok va... (2012.08.14. 10:45) Jó hírek és gondok
  • Apa..apa..apafej!: Na végre! Már azt hittem, hogy a blogíró versenyt mégis az Eszty nyeri meg ! (Nem hittem ám, mert ... (2012.08.14. 10:26) Lélegzetvétel
  • Reekaa: Szia Imi, egyáltalán nem okoztál csalódást, sőőt, nagyon örülök, hogy még Te is olvasol! :) Sokkal... (2012.08.13. 17:02) Mééég egy kicsit

Címkék

Mélypont

2012.07.20. 19:50 Reekaa

Ma volt az eddigi legrosszabb napunk, mióta itt vagyunk. (Barbinak meg nekem, ezt megbeszéltük hazafelé.) Rosszabb, mint amikor még nem volt munkánk. Ma végeztünk a székmosással, és utána csapatokat alkottunk, hogy takarítsuk le a lépcsőket. A Barbival annyira együtt akartunk maradni, hogy a végére hárman maradtunk, és háromfelé kellett mennünk, szóval nem is együtt voltunk, ráadásul én bekerültem a lehető legrosszabb csapatba a lehető legrosszabb emberek közé. És most reménykedem, hogy ők nem olvassák a blogomat, mert akkor nem fognak kedvelni. Nem is maradtunk ma túlórázni egyébként, hazajöttünk, hogy tudjunk mosni meg pihenni, mert nagyon ránk fér.

Ebédszünet után elbambultam, és a Dóri visszabámult, és elkezdtünk farkasszemet nézni. Csakhogy én nem gondoltam rá, hogy itt nagyon fúj a szél, és kontaktlencse van a szememben. A versenyt meg nem akartam abbahagyni, mert nem gondoltam, hogy baj lesz, de egyszer csak észrevettem, hogy szúr a bal szemem. Kiesett a lencse, és kiszáradt, és se nálam, se senki másnál nem volt folyadék, úgyhogy ki kellett dobnom, mert teljesen tönkrement. 2 napja kezdtem el használni, és a másikat kidobtam a kukába, szóval most nincs bal lencsém. A nap hátralevő részét úgy töltöttem, hogy csak a jobb szememben volt lencse, és így az egyensúlyom sem volt a legjobb, nagyon sokszor majdnem leestem a lépcsőn. És ezek nem kis lépcsők ám, majd meglátjátok, 1 hét múlva PÉNTEKEN!!! (Csak közlöm egyébként, hogy a pekingi megnyitó nincs fent youtube-on, szóval könyörgöm, mondjuk apa, ígérd már meg, hogy felveszitek nekem a közvetítést!!!!!!)

Ma kaptunk a szobába zárható szekrényeket, de egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mit lehetne belerakni, mert elég érdekes. 12 részes tároló valami, nem vagyok biztos benne, hogy ki fogom használni az előnyeit. :D

A jó hír viszont, hogy kaptunk új beosztásokat, és sokkal több napot és órát kaptam, mint előzetesen. A hiba csak ott van, hogy majdnem minden nap hajnali 2-ig vagyok beosztva, szóval reménykedem, hogy lesz társaságom is, mert azért félnék egyedül hazasétálni. Szabadnap 5 darab van benne, de elég rossz elosztásban, úgyhogy most leleveleztem az angolokkal, (igen, én, egyedül, angolul, szinte google nélkül :D) hogy azokon a napokon is dolgozhatok -e, és egyébként tök jó fejek, mert 3 percen belül válaszolgatnak a leveleimre. Szóval talán még több munkám lesz, ami azt jelenti, hogy talán tényleg jól fogok kijönni a végére. Na persze nem annyira, mint otthon terveztem, de egy buli talán bele fog férni a nyár végén. :D 

Így már csak azt nem tudom, hogy mikor fogok elmenni ajándékokat vásárolni. Egy ajándék már megvan, egészen pontosan anyáé, amiről annyit árulok el, hogy nem vásároltam, és amíg nem adom oda neki, én fogom használni, (illetve már használom is,) de a többi legyen meglepetés! :) Még a Barbival nagyon sok elintézni valónk lenne itt, mert én személy szerint nagyon szeretnék elmenni a King's Cross pályaudvarra (persze csak azért, hogy anyának és apának lefényképezzem az itteni vasutat), és egy csomó ingyenes múzeum is van, amit szeretnénk megnézni. Talán majd 13-án, hazautazás előtti nap megejtünk még egy jóóóó nagy kirándulást. :)

Félidőnél tartunk egyébként, holnaptól már több idő van a hátunk mögött, mint előttünk. Lehet tervezgetni a menüt, hogy mit főztök, meg minden ilyesmit! :D A képeslapokat anyáéktól kapom e-mailben minden nap, és nekem EGYÁLTALÁN nincs elegem belőle, szóval jöhet még! :))) Na csóóókszi

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rekaazolimpian.blog.hu/api/trackback/id/tr364668633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esztipsz 2012.07.20. 20:58:36

www.youtube.com/watch?v=JsDY1Ha83M8
még h nincs fenn... nem elég ügyesen keresel :D érdekességképpen elmondanám, hogy nekem is még csak anya ajándéka van meg, de én vettem, és bár tudnám, nem használom! :)

Reekaa 2012.07.20. 22:03:25

@esztipsz: Szerinted 13 perces volt a pekingi nyitó? most komolyan??? pont emiatt a videó miatt vagyok kétségbeesve....... Lééégyszi ígérjétek meg a felvételt, apaaaa vagy valakiii!!

Apa..apa..apafej! 2012.07.21. 18:38:35

"A völgy legalján az vigasztaljon, hogy innen csak fölfelé vezet az út." (Lao-ce..helyett apafej)
A farkasszem nézés veszélyes üzem (lsd. blog)
A megnyitó felvételeét nem tudom megígérni, mert nem vagyunk otthon, de majd Szomi Tibit megkérem - most beszéltem vele telefonon, és megígérte, de jó lenne megtudni, h pontosan mikor kezdődik, és meddig tart (természetesen magyar idő szerint)
Azt, hogy anyagilag jól jösz ki nagyon szeretném, de hiszem, ha látom (tudod, az iroda is csak menekül előled..) A témávalkapcsolatban azért ide biggyesztek egy idézetet a Patyi Jani bácsitól: "A pénz nem boldogít - ha nincs!"
Az ajándékozással kapcsolatban a többiek nevében is nyilatkozom: nem csak siralmas anyagi helyzetedre való tekintettel nekünk nincs nagyobb ajándék, minthogy egészségesen hazajössz (van a világon egy zsebkendőnyi kis terület, ahol mindíg várnak Téged!), hogy szerető családod örülhessen Neked! (Jó nyálasra sikerült, de így van!) Következtetés: nem köll ajándékra költened (majd otthon veszel 1 üveg pezsgőt, és majd csak mesélsz-mesélsz, stb.
A King's Cross-on légyszi fényképezd le a 9 & 3/4-ik vágányt is, fejedre vigyázz!
A 13-i kirándulásotok magvalósulásának valószínűsége számításaim szerint 0,13 % ! (Tudod, a diszkrét matek!).
Az idő a felétől fogva fölgyorsul, ezt a hatást írja le egy általam ismeretlen filozófus a következőképpen:
"Az élet olyan, mint a budipapír, minél kevesebb van belőle, annál jobban fogy!)
Ezzel zárom jelen kommentemet, már csak annyit teszek hozzá, hogy 21-e van, esik az eső, és megyünk neked esős elektromos képeslapot küldeni. Na csók: Apa..apa apafej!

esztipsz 2012.07.21. 22:33:22

@Apa..apa..apafej!: apa! te miért mutatsz mostanában jelentős érdeklődést a WC-s hasonlatok felé? :) horgászszezon van tudtommal, jobb lenne onnan szemezgetni :P

Apa..apa..apafej! 2012.07.22. 18:46:10

Mert az ember által alkotott világ elég szar, szerencsére szintén az ember tudja széppé is tenni, egy ide illő közmondás szerint: "A horgász, ha korán kel, rohadt álmos és nyűgös lesz napközben." Ma (2012.07.22) egyébként vegyes balatoni halászlét ettünk házi készítésű (anya és zs. mama gyúrta - denem dani :) - gyufatésztával, minden halat saját kezűleg fogtam > tudod, a horgász szezon... A következő halakból főtt le a hal, mint a kávé: pontykárász, dévér, keszeg, hering, sügér. Na pá!

Reekaa 2012.07.23. 13:47:56

@Apa..apa..apafej!: Kávéízű halászléé??? hogy fért bele egy kávéfőzőbe annyi, hogy mindenkinek jusson?? Azt hiszem, most nem sajnálom, hogy ebből kimaradtam...Itt egyébként már 2,5-edik napja süt a nap, nem is igazán értjük, teljesen meg vagyunk döbbenve, de élvezzük, mert jó :)

Reekaa 2012.07.23. 13:50:10

21:25-től 1:30-ig tart egyébként a megnyitő, 27-én este. :)
süti beállítások módosítása