HTML

Sikerülhet Londont kitakarítani?

Friss topikok

  • Reekaa: @Apa..apa..apafej!: Nehezen tudom elképzeli, hogy ismeretlen számodra a fogalom, hiszen még emlék... (2012.08.16. 17:26) Lustaság, fél egészség
  • Reekaa: A kis karikás szemet nem tudom garantálni, mert koktélparti lesz Budaörsön előző este, de majd igy... (2012.08.14. 13:48) Utolsó munkanap :)
  • Apa..apa..apafej!: Szia Reksy! Óriási sztárok lehettek, kiket nem ismertél! Ilyen az én praxisomban is nagyon sok va... (2012.08.14. 10:45) Jó hírek és gondok
  • Apa..apa..apafej!: Na végre! Már azt hittem, hogy a blogíró versenyt mégis az Eszty nyeri meg ! (Nem hittem ám, mert ... (2012.08.14. 10:26) Lélegzetvétel
  • Reekaa: Szia Imi, egyáltalán nem okoztál csalódást, sőőt, nagyon örülök, hogy még Te is olvasol! :) Sokkal... (2012.08.13. 17:02) Mééég egy kicsit

Címkék

Heroes

2012.07.22. 22:25 Reekaa

fenykep571_1342988469.jpg_640x480

Ezek vagyunk mi. A munka hősei. Tegnap ugyanis bementünk dolgozni szokás szerint reggel 8-ra, és Harry, az egyik főnökünk megkérdezte, hogy ki akar maradni 10-ig. Mármint, nem 2 órát, hanem 14-et, tehát 22-ig. Mi meg úgy döntöttünk, hogy miért is ne, szóval beálltunk a kemények közé. Aztán mentünk is dolgozni, nem is részletezem, mert nem volt túl izgalmas, kivéve, hogy nagy próba volt este, szóval a díszletek is kint voltak ott, ahol söprögettünk, és annyit talán elárulhatok, hogy nagyon sok ágy is szerepet fog kapni a műsorban, és csináltak könyveket is hozzá, és a Barbival nagyon rosszak voltunk, és mindent megfogdostunk, meg megnéztük a könyveket, meg minden ilyesmit megcsináltunk. Azt is elárulom, hogy nagyon sok dob is lesz, ami nem is dob, hanem kuka, és a Barbi DOBOLT az egyiken. Szóval ő egy sztár. A tegnapi nap másik különlegessége, hogy nem esett az eső, hanem sütött a nap. A főnök meg nagyon rendes volt, először azt hitte, nem tudunk angolul, aztán végül engem nézett ki, hogy beszéljen hozzánk, és nekem mondta el a feladatot, meg mondta mindig, hogy „perfect! J” Ami elég menő volt.

Aztán jött a naplemente…

…és elkezdődött a jelmezes próba. Itt épp Barbival, és 2 indiai sráccal a lépcsőket takarítottuk. Fél szemmel a próbát néztük, fél szemmel meg a korlátokat. Aztán annyira sok minden kezdett történni egyszerre, hogy már két szemmel néztük a próbát, legalábbis én, olyannyira, hogy megfeledkeztem róla, hogy ezek a székek billenő ülőkések, és le akartam ülni, amíg lemosom a korlát alját. Sikerült leülni, két sor közé a padlóra, egy szívrohammal kísérve, aminek a végeredménye egy csinos kis seb lett a bal felkaromon. :D Úgyhogy ezek után gyorsan végigszaladtunk a korlátokon, utána leültünk az egyik sorba, és egy órán keresztül (természetesen ezt is fizették) néztük a próbát, utána még 5 perc 22 másodpercet dolgoztunk, majd megint fél órát nézelődtünk, utána hazamentünk. Készítettünk képet magunkról, éjszaka, a próba fényeivel, (a képen látható :)) ami azért elég király, ugyebár. Annyit tudok mondani, hogy annyira sok dobos ember szerepel, hogy amikor nekiállnak, remeg az egész stadion. De szó szerint, igazából, nagyon durván lehet érezni. Mi beleborzongtunk a Barbival. Sőt, igazából olyanok voltunk, mint valami idióta kisgyerekek, tátott szájjal, sikítozva néztük végig, meg majdnem elsírtuk magunkat, olyan jó volt. És visszavonom azt a korábbi kijelentésemet, hogy ízléstelenek a lámpák. Nem azok, csak eddig nem láttam olyan működés közben, ahogyan az ki van találva. Eszméletlen.

A baj csak az volt, hogy aludni elég keveset tudtunk, és ma megint mentünk 8-ra dolgozni. Azért a 14 óra akkor is 4 óra, ha közben ültél egy órát, úgyhogy a lábaim elkezdtek velem kiabálni, hogy ne használjam őket, mert nem bírják tovább a terhelést. De nem volt mit tenni, úgyhogy mentem ma is, de túlórázni nem maradtunk. A reggelünk viszont legalább nagyon viccesen indult. A Tom nevű főnökünk tartott egy kis kvízjátékot, amíg vártuk, hogy megérkezzenek a tiszta egyenruhák. Van mindig kirakva pár doboz reggel, amiből vehetsz, amit csak akarsz, van benne chips, csoki, meg alma. Tom magához vette a csomagokat, és elkezdett kérdéseket feltenni. Például, hogy tippeljük meg, hogy ő hány éves, vagy Harry hány éves, meg a többi főnökről, meg ott dolgozókról kérdezgetett, meg általánosabb kérdések is voltak, és aki jól válaszolt, kapott valamit. A ciki rész ott kezdődött, mikor megkérdezte, hogy hol él Harry (mármint nyilván amikor nem itt. :D), és rögtön rávágta valaki hogy Spanyolországban. Merthogy ugye az összes főnök le lett ellenőrizve facebookon, minden kép, meg minden adat megvan mindegyikükről, szóval az ilyen kérdések nem jelentettek kihívást, ők meg persze néztek csodálhozva, hogy ezeket mégis honnan tudjuk. A legviccesebb meg az volt az egészben, hogy Spanyolországot egy srác tudta, és utána mondta, hogy „jóóóhogy tudom, egy hete minden csajtól ezt hallgatom!” Én is nyertem díjat, kettőt is. Egyszer kitaláltam, hogy Tom 25 éves, egyszer pedig akkor kaptam almát, amikor az volt a kérdés, hogy „Ki tűnik a legvidámabbnak?”

Ma volt időnk elmenni vásárolni, mert ugye nem maradtunk tovább. Az a cipő, amit otthonról hoztunk, sajnos már nem működik, illetve nagyon rosszul, úgyhogy a Barbival ketten vettünk olyan akcióban, hogy kettőt kapunk 8 fontért. Lehet, hogy még haza is viszek ilyet, mert még tetszik is. :D

Kicsit körülnéztem ma, mert felépültek teljesen a büfék, mármint be is rendezkedtek, és kikerültek az árlapok…  Elég félelmetes volt meglátni, hogy mi olyan vizet kapunk minden nap, amit az emberek 1 font 60-ért (567 ft, 360ft/font-os árfolyamon számolva) fognak megvenni, hogy egy üdítő 2,3 font (828 ft), egy sör vagy egy cider 4,3 (1548 ft), és 1,75 dl bor 5,2 font (1872 ft) … A kaják is nagyon durva árakon kaphatók.

Holnaptól (mivel a Barbi is cserélt műszakot) délután 4-től fogunk legtöbbször dolgozni, és hajnali kettőig maradunk majd. Kedden szabadnapunk lesz, ami eléggé ránk fér, főleg, hogy valószínűleg utána már nem nagyon lesz az Olimpia végéig (illetve nem szeretnénk), és sok órákat szeretnénk dolgozni, úgyhogy össze kell szednünk magunkat. J csók mindenkinek ;)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rekaazolimpian.blog.hu/api/trackback/id/tr454671705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esztipsz 2012.07.23. 18:40:51

ez egy nagyon jó bejegyzés volt, a kép meg egy külön pluszpont :)
egy dolog foglalkoztat már csak: sikerült megtalálni az irodát, és kideríteni a fizetési kérdéseket? :)

Apa..apa..apafej! 2012.07.24. 13:19:55

Meg, hogy most akkor Barbinak van afro Lajosa vagy nincs? Meg az árak láttán ne igyatok sok cidert (mostmár én is tudom mi az, mert ittam belőle, és sirály volt, de rohadalom drága..), hanem inkább vásároljatok cipőt, mer' az kifejezetten olcsó!

Reekaa 2012.07.24. 14:53:37

@esztipsz: A fizetést arra az 1 napra mindenkinek elrontották, és már adtunk le új formulát, hogy mostmár jó legyen az adózás, úgyhogy elvileg a következő fizetésben mindent kiegyenlítenek majd. Majd meglátjuk, reménykedünk.

@Apa..apa..apafej!: A Barbinak nincs afro Lajosa, mert nem teper eléggé, feladta a harcot, szóval nem is elég jó. És sirályokról ne beszéljünk, mert a tábor fölött folyamatosan repkednek, és olyan hangjuk van, mintha kiröhögnének folyamatosan. Nagyon idegesítő. Hol ittál cidert egyébként? :D Cipővásárlás pedig meglesz, ezt megígérhetem! :D
süti beállítások módosítása