HTML

Sikerülhet Londont kitakarítani?

Friss topikok

  • Reekaa: @Apa..apa..apafej!: Nehezen tudom elképzeli, hogy ismeretlen számodra a fogalom, hiszen még emlék... (2012.08.16. 17:26) Lustaság, fél egészség
  • Reekaa: A kis karikás szemet nem tudom garantálni, mert koktélparti lesz Budaörsön előző este, de majd igy... (2012.08.14. 13:48) Utolsó munkanap :)
  • Apa..apa..apafej!: Szia Reksy! Óriási sztárok lehettek, kiket nem ismertél! Ilyen az én praxisomban is nagyon sok va... (2012.08.14. 10:45) Jó hírek és gondok
  • Apa..apa..apafej!: Na végre! Már azt hittem, hogy a blogíró versenyt mégis az Eszty nyeri meg ! (Nem hittem ám, mert ... (2012.08.14. 10:26) Lélegzetvétel
  • Reekaa: Szia Imi, egyáltalán nem okoztál csalódást, sőőt, nagyon örülök, hogy még Te is olvasol! :) Sokkal... (2012.08.13. 17:02) Mééég egy kicsit

Címkék

Negyvennyolcezer-ötszázhatvanhét

2012.06.30. 17:55 Reekaa

Ennyi cigicsikket szedtünk ma fel a Barbival kb. az olimpiai falu területéről. Merthogy ma is dolgoztunk. 7-re kellett kiérnünk, szóval fél 6kor keltünk. Nem mondanám, hogy sok volt az alvás, de holnap nem dolgozunk, úgyhogy majd kipihenjük. :)

A vendégek még ott voltak reggel, úgyhogy egy laza kis wc pucolással kezdtünk, aztán mondták, hogy menjünk de az ebédlőbe, de aztán onnan kiküldtek, mert kezdődött a reggeli. Akkor azt mondta a csoportvezetőnk, hogy söprögessünk valahol, ismét, hogy tűnjünk elfoglaltnak, szóval elindultunk. Most esett kb először rendesebben az eső, mióta itt vagyunk, de nem túl sokáig, utána megint ragyogott a nap. Körbejártuk a falunak azt a részét is, ahol tegnap nem voltunk. Nagyon szép. Van három kis tavacska, meg még több szép épület, nagyon jó volt. Bár elég nagy árat fizettünk érte.

Felszedtük az összes csikket, amit találtunk, és mentünk vissza, ahonnan indultunk, ott nem találtunk semmit, úgyhogy keresgéltünk tovább. Találtunk egy srácot, akinek volt dolga, úgyhogy segítettünk neki. Aztán megint visszamentünk, és söprögettük a környéket, mert még mindig nem találtunk senkit. Aztán jött a csoportvezető, hogy akkor most már lehet menni, menjünk be. DE ott volt a nagyfőnök egy kis autóban, és a másik két lánnyal beszélt, akik velünk dolgoztak. Elmentünk arrafelé, hogy majd megkérdezzük, hogy mi volt, de ők elindultak az ebédlő irányába, és odaszóltak nekünk, hogy "Kösz, hogy miattatok b****ak le!" Néztünk, hogy mi van, és mondták a csajok, hogy azért, mert "csak körbe körbe mászkáltunk". Bár nem tudom, mit mondott nekik a főnök, szóval nem tudom, hogy ez hogyan érintené akkor őket, de mindegy. Aztán minket is odahívott a főnök, megkérdezte, hogy mégis mit csinálunk. Mondtuk, hogy szedjük a kis szemeteket. Mondta, hogy itt nincs is szemét, meg mért nem voltunk itt, mikor keresett, meg ott kellett volna lennünk meg ilyenek. Nem igazán tudtunk megszólalni, de tök rossz kedvem lett, akkor aztán beküldött az ebédlőbe, és ott kellett söprögetni, és onnantól csak ott voltunk. Söprögettünk, meg székeket pakoltunk, meg wc-t tisztítottunk. de elég rossz kedvem volt a balhé miatt. Úgy volt, hogy délig leszünk, de mondta a főnök (utána már semmi baja nem volt, megkockáztatom, még jó fej is volt) hogy lehet maradni 3ig. Úgyhogy maradtunk, és RENGETEG széket lepakoltunk, ami elég fárasztó volt. (Mert ugye amikor megmondják, hogy mit kell csinálni, akkor megcsináljuk!!)

Aztán hazafelé nem volt fuvarunk, úgyhogy sétáltunk, szerintem egy bő félórás gyaloglás volt, de nagyon fájt a hátam. Amikor lehajoltam, rájöttem, hogy a derekam is. :D Remélem, most majd ki tudom magam pihenni, és nem csak apának van ám megengedve, hogy kommenteljen!!! :P A Barbi csinált néhány képet, majd megnézem, és ha publikusnak nyilvánítom, akkor közzéteszek néhányat! :) csóók mindenkinek!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rekaazolimpian.blog.hu/api/trackback/id/tr144621068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apa..apa..apafej! 2012.07.01. 14:45:59

Szia Réka!

A Geri azt kérdezi, hogy bemehettek-e az olimpiára, ha éppen nem dolgoztok? Meg azt is, hogy mennyire rázódtál bele az angolba?
A Nóri azt kérdezi, hogy... ne kérdez semmit, mindent tud.
Anya azt kérdezi, hogy... nem kérdez semmit, mert alszik.
Apa azt kérdezi, hogy, most akkor ez a munkahelyi konfliktus akár az állásotokba is kerülhet? Mennyire sikreül beosztani a pénzt? Amikor bulizni mentek, akkor hova mentek, és mit csináltok?
Egyébként a csapat most tart hazafelé Vonyarcról, ahol valaki rendkívül szép, és műszakilag kifogástalan térkövet épített a lépcső elé-köré ( ki lehetett ez a nagyszerű szakember?). Tegnap amúgy olyan meleg volt a víz, hogy anya megtorpanás nélkül ment bele, de utána fél órát úsztunk, ami nagyon király volt! Az éjszakai alvás nagyon hiányos és rövd volt, de reggel Kiss Karcsival (Király) 7 órakor megintcsak egy nagyot úsztunk, ettől az egész nap vidáman indult. Anya + Andi is dolgozott, 10 üveg barack lekvárt főztek be, de olyan sok barack van, hogy haza is viszünk egy diszperziotes vödörrel. No gondolom most ennyi, jövő héten a nyaralásról naponta beszámolok, hol a Te, hol az Eszter blog-kommentjében, úgyhogy figyeljétek egymás fiókját is!
Na csók: Apanyagerinóri

Reekaa 2012.07.01. 18:15:56

@Apa..apa..apafej!: A Gerinek üzenem, hogy nem, sajnos nem mehetünk be az olimpiára, ha éppen nem dolgozunk. Ha elég szerencsénk van, épp akkor van verseny, amikor dolgozunk. A Nórinak akkor én sem üzenek semmit. Anyának sem, bár a kérdés azért felmerül bennem, hogy ha te itt blogot kommentelsz, és épp hazafelé tartotok, akkor anya vezetés közben alszik? az elég veszélyes azért... Na jó, tudom, hoyg a Geri is vezethet akár, de na.. A pénzt egyelőre beosztom jó, bár most költöttem el 15 fontot telefonkártyára, meg 4 fontot teljesen felesleges dolgokra, de ezeken kívül semmire nem kell költeni, mert a kaja meg az innivaló elég. Azt hittem, amíg a barack l...-ig olvastam, hogy 10 üveg barack likőrt ittak meg anyáék, akkor mondjuk érteném az alvást... :D Egyétek a barackot, gondoljatok rám is azért közben! Ki építette a térkövet egyébként? nincs tippem.. :S

Reekaa 2012.07.01. 18:17:12

Ja, és kihagytam, hogy a munkahelyi konfliktus nem kerülhet az állásunkba, mert egyrészt azon a területen csak az egyik lány fog dolgozni, nekünk nem ő lesz végleg a főnökünk, másrészt mondták a fiúk, akik már ott vannak egy ideje, hogy ez a főnök mindenkit leszid, nem kell a szívünkre venni.

Reekaa 2012.07.01. 18:18:35

Ja, na és a buli. Nem bulizunk. Dolgozni jöttünk. :P De tényleg. :D egyébként van itt egy sátor, a Joe's place, ahol szoktak lenni bulik, szóval nem is kéne kitennünk a lábunkat a táborból. A későbbieket még meglátjuk, akkor majd írok, ha már buliztunk.

esztipsz 2012.07.01. 22:05:30

apa én is valami barackpálinkára vagy ilyesmire gondoltam, szal légyszives, ha ha nem ilyesmiről van szó, legközelebb inkább be se írd :P :D amúgy puszi
süti beállítások módosítása